10 LLIBRES PER LLEGIR AMB NENS (2018) | Fanmi

10 LLIBRES PER LLEGIR AMB NENS (2018)

Ja tenim aqui el gran dia de Sant Jordi, el dia dels llibres i les roses. I quin llibre li puc comprar al meu peque? Doncs bé, a Fanmi també ens ho hem preguntat i per tal de fer facilitar-vos la cerca us farem arribar la nostra selecció 2018.
Us deixem 10 propostes de llibres divertits, educatius, sorprenents i tendres.

1.-“Kiku i Kika, cap a la platja”, Ismail, Yasmeen (1 a 3 anys). Un llibre amb solapes per descobrir què fan el Kiku i la Kika. Al nostre fill li agraden molt les aventures del Kiku i la Kika, el llibre parla de accions quotidianes, a més a més porta solapes per descobrir la história.

2.-“¿Cómo te como?”, Rafa Ordóñez. (+ 3anys). Un pequeño ratón busca comida por todas partes hasta que, por fin, encuentra un delicioso trocito de queso. Pero, justo cuando se dispone a disfrutar de su hallazgo, todo se complica…

3.-“ELMER”, David McKee, (+ 4 anys). Elmer, l'elefant multicolor, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d'exemplars. Aquests conte és ideal per transmetre als nens valors positius tan importants com la solidaritat, el respecte, l'amistat i, sobretot, la celebració de les diferències. Il·lustracions en aparença senzilles però amb ritme, expressivitat i amb una explosió de colors que ens fa literalment “adorar” a Elmer. Especialment els més petits. Tot un clàsic!4.-“Més que mascotes. Una desfilada d’emocions il·lustrades”, Raquel Gu (+ 4 anys). Un llibre il·lustrat a tot color en el qual Raquel Gu, veïna de Sant Boi, interpreta amb humor les emocions i els sentiments més habituals que experimenten els nens, inventant una mascota per a cadascun d'ells.

5.- “La Ovejita que vino a cenar”, Steve Smallman (+4 anys). Un deliciós conte replet de valors com l'amistat, la generositat i l'acceptació de les diferències. Una entranyable història d’amistat.


6.- “Wangari y los árboles de la paz”, Jeanette Winter (+4 anys). Este libro es un homenaje a Wangari Maathai, una mujer keniana que ante la situación de desforestación de su país comenzó plantando unos árboles en el patio de su casa, iniciando así el Movimiento del Cinturón Verde, llegando a ser responsable de la plantación de más de 30 millones de árboles en todo el país y también con el fin de mejorar la calidad de vida de las mujeres.
Una historia de superación y lucha por salvar la tierra.

7.-“Cuentos de buenas noches para niñas rebeldes, 100 historias de mujeres extraordinarias” Elena Favili, Francesca Cavallo (+5 anys) Un llibre inspiracional amb les històries de 100 dones extraordinàries del passat i del present, de Frida Kahlo a Serena Williams. Recomanem aquest llibre per què Perquè totes les nenes mereixen créixer pensant que poden arribar a ser el que elles vulguin. El llibre s'ha convertit en un referent del moviment d'apoderament de la dona. El llibre ha captat l'atenció dels mitjans i les xarxes des d'abans de la seva sortida a les llibreries. Va ser un projecte finançat a través de la plataforma de crowdfounding Kickstarter, on va recaptar més d'1 milió de dòlars. Un llibre amb un missatge potent i ideal per tot aquell que tingui una filla, néta o neboda i que vulgui que creixi sabent que ella pot arribar a ser el que es proposi. Meravellosament il·lustrat per 60 il·lustradores de tot el món.

8.-“Genial Mente. cuentos para genios” Begoña Ibarrola i Kim Amate, (+ 5 anys). 8 contes il·lustrats en els quals els seus protagonistes van d'excursió a la granja escola i descobreixen per què són uns veritables Genis. Amb una guia per a adults en cada conte! Recomanem perquè: Vuit relats il·lustrats i creats especialment perquè nens i adults identifiquin i potenciïn els seus talents. Inclou una guia per identificar la intel·ligència dominant de cada lector i consells per la narració de la història.


9.- “Vida”, Marc Martin. Vida és un impressionant àlbum il·lustrat. És una col·lecció de fets divertits i curioses observacions, i també és molt més. Vida són centenars de diminutes i precioses imatges del guardonat il·lustrador Marc Martin. Vida és un viatge que confirma que aquest món és un lloc únic. Vaques de colors, immensos prats, horitzons sorprenents, tràfic i moltes bombolles juntament amb curiositats com el nombre de gats que habiten al Caire o el significat de la paraula Pylsusinnep... Una vibrant explosió de vida i una peculiar aventura que seduirà a curiosos i viatgers de qualsevol edat.

10.-“El bosc amagat”, Wood, A J, Jolley, Mike. (+ 6 anys) Un àlbum il·lustrat per descobrir l'art i la poesia de la natura i per deixar anar la teva creativitat! Rasca, completa i personalitza cadascuna de les escenes i descobreix els secrets del bosc amb Magic Art Un meravellós àlbum il·lustrat per descobrir l'art i la poesia de la natura, i per fer sortir tota la teva creativitat! 


Ús ha agradat? Valora'l

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis