5 APPS EDUCATIVES PER ALS NOSTRES FILLS | Fanmi

5 APPS EDUCATIVES PER ALS NOSTRES FILLS

LES MILLORS APPS EDUCATIVES PER A NENS

Fanmi, coincidint amb la setmana del Mobile World Congress, vol donar-vos a conèixer 5 Apps que recomanem per jugar amb els petits de la casa. Des de Fanmi, creiem que les noves tecnologies han de ser a l'àmbit familiar, ja que beneficien l'activitat cognitiva, motora, la motricitat fina i la coordinació óculo manual dels nostres fills, però s'ha de dur a terme amb controls parentals i de temps.

APP PARA NIÑOS

Un divertit i educatiu joc de puzles per a nens entre 0 i 4 anys! Tots els puzles tenen diversos graus de dificultat i el seu objectiu és entrenar el pensament lògic del teu fill al mateix temps que ser realment divertits i entretinguts.

El teu fill mourà fàcilment les peces del puzle arrossegant-les per la pantalla. Tots els puzles són màgics: quan un puzle es completa, es converteix en un joc divertit i entretingut! Els jocs estan creats especialment per a nens petits i contenen més de 100 divertides animacions i efectes de so. Disponible per ANDROID i IOS.

iCuadernos by Rubio

Aquells quaderns de la teva infància ara també a la tablet i al mòbil. El compromís de Cuadernos Rubio es ajudar-te en el desenvolupament dels teus fills i, per aquest motiu, innoven mitjançant la aplicació, basada en un sistema intuïtiu i molt fàcil d'utilitzar. 

Ajuda als teus fills a reforçar el seu aprenentatge; practicaran summes, restes, multiplicacions i divisions d'una forma divertida amb els continguts de matemàtiques per a Primària. En cada quadern podran resoldre més de 20 nivells i desbloquejar operacions secretes. 

Solucionaran problemes de càlcul fent fàcil el difícil, ajudant-se del bloc de notes. Amb el corrector d'errors podran aprendre per si mateixos i corregir els exercicis, convertint l'aprenentatge en un joc.

 Pels més petits, "Educació Infantil": una extensa varietat d'activitats per desenvolupar conceptes bàsics i pintar que els ajudaran en el seu desenvolupament intel·lectual i motriu. I la col·lecció de Llibres d'Acolorir que ajudaran al nen a adquirir i millorar la motricitat fina i la coordinació óculo manual mitjançant activitats de repassar i acolorir.

 App a amb activitats pensades per a nens de 3 anys d'ara endavant. Disponible per ANDROID i IOS.

Chromville


Chromville és una app educativa ambientada en un món creatiu i alternatiu que té un gran problema... està perdent el seu color! Aprofitant la tecnologia de Realitat Augmentada, els nens tenen la missió de salvar als Chromers, aquestes petites criatures amants del color, l'aprenentatge i la diversió. 

La app Chromville introdueix als nadius digitals en una experiència d'aprenentatge on la creativitat és el factor fonamental.
Combina les plantilles descarregables, amb la realitat aumentada, fent que els nens interactuïn amb l'app. Disponible per ANDROID i IOS.

Lightbot

Els mestres mes innovadors trien aquesta aplicació per iniciar als nens en l'abmit de la programació. Un joc de puzles en el qual els més petits hauran de guiar al seu robot per les rajoles de l'escenari utilitzant una sèrie d'instruccions. Cada nou nivell aportarà nous conceptes de programació com les seqüències d'instruccions, cridada a procediments, bucles, condicionals...etc. La millor manera d'iniciar als petits de la casa a la programació. Disponible per ANDROID i IOS.

PUZZLE PARA NIÑOS


Puzles Per a Nens: un joc divertit per a nens d'1-3 anys d'edat! En aquest joc en espanyol per a nens hi ha 34 puzles diferents amb més de 70 animals diferents, cotxes i objectes divertits per triar.
El teu fill mourà fàcilment les peces del trencaclosques arrossegant-les per la pantalla. Quan completi un trencaclosques, sortirà una animació divertida d'un animal o un cotxe i se sentirà un só molt divertit.
Tots aquests puzles infantils tracten d'entrenar el pensament lògic del teu fill, a més de ser molt divertits i entretinguts. Totes les peces del trencaclosques són fàcils de recollir i col·locar en la posició correcta. Disponible per ANDROID i IOS.

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis