6 LLIBRES RECOMANTAS PELS NOSTRES FANS (2018) | Fanmi

6 LLIBRES RECOMANTAS PELS NOSTRES FANS (2018)

LLIBRES RECOMANTS PELS NOSTRE USUARIS

“Endevina com t’estimo”, Sam McBratney. (+1 any) De vegades, quan estimem algú molt, molt, intentem trobar la manera de descriure la grandària dels nostres sentiments. Però com ens mostra aquesta meravellosa història, l'amor no és alguna cosa fàcil de mesurar. Aquest conte és d'aquests que t'acompanyen des del bressol i els recordes gratament durant la resta de la vida. Un fill i una mare o una filla amb el seu pare juguen a dir-se que s'estimen. Fins a on m'estimes? Fins a aquella pedra, fins a l'arbre... Fins a la lluna!!! Ho cridaria als quatre vents; però no, millor baixet, baixet, a cau d'orella, xiuxiuejant, quan el petit ja és adormit, entre somnis... Bona nit, amor.
Llibre recomanat per Anna Cañellas Fontanals.

“El conillet que vol adormir-se”, Carl-Johan Forssén Ehrlin. (0 a 3 anys) El conillet vol adormir-se, però no sap com fer-ho! El conte El conillet que vol adormir-se és un nou mètode per ajudar els nens a dormir. Traduït a diverses llengües, aquest llibre revolucionari ha ajudat milers de pares d'arreu del món a aconseguir que els seus fills agafin el son gràcies a les innovadores tècniques psicològiques que apareixen al llarg del relat.
Escrit en llenguatge senzill, aquest conte fa que els nens es relaxin i s'adormin fins i tot abans que s'acabi.
Llibre recomanat per Meritxell Rosique.

“El Grúfal”, Julia Donaldson. (+3 anys) El grúfal té uns ullals terribles, les grapes esmolades i fortes i una berruga verinosa a la punta del nas; per això, tots els animals del bosc fugen quan el veuen!
Llibre recomanat per Zyssa Yöpiz.

“El ratoli i la pilota vermella”, Petr Horáček. (+3 anys) Què deu ser això tan bonic i brillant que penja de l’arbre? El Ratolí pensa que és una pilota, però el Talp està segur que és un globus, i el Conill diu que és una bala. Cap d’ells hi pot arribar tot sol. Com s’ho faran?
Llibre recomanat per Maria Jose Prat.

“T'estimo quasi sempre”, A.Conill Serra. (+3 anys) En Lolo i la Rita són molt diferents. Acceptar les diferències sovint no és fàcil... Però qui els va dir que ho seria?
Un conte per a nens i grans que convida a la comprensió d’allò que ens fa diferents, mostrant el màgic efecte dels pols oposats.
Llibre recomanat per entreNens

“Petita a la jungla”, Marta Altes. (+4 anys) És difícil ser el més petit d'una gran colla, i més encara a la immensa jungla... Però com més petit ets, més grans són les teves aventures i més emocionants els reptes. Marta Altés, una de les autores catalanes de llibre infantil amb més projecció internacional del moment, torna amb el seu àlbum més bonic, una història tendra i un personatge ple de valentia. «Petita a la jungla» ens ensenya que el món és un lloc gegantí, salvatge, meravellós i ple de reptes. I no importa com siguis de petit, només has de perdre la por i alimentar la teva curiositat per aconseguir tot allò que et proposis.
Llibre recomanat per Diego Mcboy.

“El Libro Rojo de las niñas”, Cristina Moreno Miralles. (+ 8 anys) El Libro Rojo de las Niñas nació para acompañar y empoderar a las niñas en su camino hacia la madurez, pero también es un libro para las madres, y para todas las mujeres, porque nos ayuda a sanar heridas de nuestra propia niñez. Aunque no es un libro sobre la menstruación, sí está muy presente desde una visión reconciliadora. 
Libro recomendado por Arthavara03

Si t'agradat varola´l i comparteix!

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis