ANAR AMB NENS AL PARC, TRES PARCS QUE ET SORPRENDRAN | Fanmi

ANAR AMB NENS AL PARC, TRES PARCS QUE ET SORPRENDRAN

ELS TRES PARCS DEL BAIX LLOBREGAT MÉS POPULARS PER ANAR AMB NENS

Al Baix Llobregat tenim molts parcs ideals per anar amb nens i gaudir d'un dia a l'aire lliure. Mostrem els tres parcs més populars de la comarca.

Parc de Can Vidalet

anar amb nens a Can Vidalet

Parc Can Vidalet

El parc Can Vidalet té més de 140 anys d'història. Can Vidalet és una de les zones verdes urbanes més importants d'Esplugues. Allà destaca el palauet d'estil neoclàssic, l'únic edifici original que es manté en peu. N'hi ha valuosos elements antics que destaquen: el palauet, el llac, l'estany, el s
afareig, la vegetació, etc. La seva característica organització de l'espai invita tant a jugar amb els petits com a descansar en zones de lleure. A més és un espai magnífic per anar amb bici i practicar esports.

Can Vidalet es troba molt bé comunicat amb el transport públic. Amb el bus es pot arribar amb les linies 57, 157, 158, L50, L52, L56, L6, EP1, EP4 i H2; amb el metro hi ha parada a l'L5 i amb el tram baix T1, T2 i T3 estan les parades Can Clota o Can Oliveres.

Parc de Torreblanca

anar amb nens a Torreblanca

Parc Torreblanca

El Parc de Torreblanca és un dels parcs més grans del Baix Llobregat. En ell podem trobar un llac en el qual podem oferir-li menjar amb u
bon nombre d'ànecs. Les seves 10 hectàrees proporcionen espais per practicar diferents jocs o esports, espais de gespa o bancs per relaxar-se i un laberint ideal per jugar a amagar-se. El diumenge hi ha mercat de pagès de productors del Baix Llobregat, situat al costat de l'entrada de dalt.

El Parc de Torreblanca també es troba magníficament comunicat. Per una banda les línies de bus 63, L46, L50, L51, L52, L56, L57, L60, L61, L62, L64 i L65. Per altra banda, amb el tram-baix T3 podem arribar baixant a Consell Comarcal.

Parc de Can Mercader

anar amb nens a Can Mercader

Parc Can Mercader

El Parc de Can Mercader es pot considerar el parc més emblemàtic de Cornellà, ja que gràcies als veïns de Cornellà el parc va convertir-se en espai públic. El parc té una gran extensió d'11 hectàrees en les quals podem trobar un llac, jardins, miradors i camins que inviten a passejar. Un dels principals atractius és el trenet en miniatura que es troba a la part de sota i que és una fidel reproducció d'un tren real; a més es permet que les famílies pugin al trenet i es diverteixin donen un tomb pel parc. Altre reclam important és el Palau Mercader que està convertit actualment en museu.

Per arribar al parc de Can Mercader trobem diverses opcions: en bus amb les línies 95, L12, L52 i L82, amb el metro tenim la parada de Sant Ildefons de la línia 5, amb la RENFE (Estació de Cornellà) o via FGC (Estació d'Alameda).

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis