CONEIX-NOS | FanmiFanmi

CONEIX-NOS

Sobre nosaltres

LOGO FANMI png

 

 

Els millors plans del Baix Llobregat

Fanmi és un projecte social amb l'objectiu de millorar el benestar de les famílies del Baix Llobregat apropant l'oferta d'oci i serveis de qualitat.

història

 març 2016

Sant boi per a nens

Es publica per primer cop Sant Boi per a nens amb la intenció d'organitzar les activitats públiques dirigides a nens en la localitat de Sant Boi del Llobregat.

 jul 2016

Fanmi

Sant Boi per a nens canvia de nom i es converteix en Fanmi que ambiciona reunir tota l'oferta d'oci i serveis familiars del Baix Llobregat.

oct 2016

Amb CoBoi

Fanmi es seleccionada per formar part de la 4ª Llançadora de Coboi.

 

Work Team

  • Cristina Pintor

    Nascuda a Barcelona al maig de 1981, em considero Sant Boiana…

  • JOSEP REINA

    Barcelona va ser la ciutat que em va veure néixer a…

els nostres avantatges

Ens interessa la teva opinió

A Fanmi ens interessa molt la vostra opinió i és per això que disposareu d'un formulari on poder realitzar preguntes, peticions o qualsevol tipus de comentari que l'equip de Fanmi analitzarà amb molta cura. .
A tots els esdeveniments que publiquem podreu afegir comentaris.

Conciència social

L'objectiu de Fanmi és millorar el benestar de les famílies al Baix Llobregat mitjançant la millora del seu temps d'oci. Volem que les famílies ho tinguin fàcil per trobar moments per gaudir en família i que l'oferta dels serveis orientada a les famílies augmenti tant en quantitat com en qualitat.

Cultura per a tothom

En Fanmi creiem que la cultura ha d'estar a l'abast de totes les famílies i per a això publicarem esdeveniments culturals gratuïts.

Que diuen els usuaris de nosaltres?

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis