ELS "PLAYMOBILS" ARRIBEN A SANT BOI | Fanmi

ELS “PLAYMOBILS” ARRIBEN A SANT BOI

Fira Lúdica i de Col·leccionisme de Playmobil.

Durant el 11 i 12 de novembre, Sant Boi acollirà per primer cop la Fira Lúdica i de Col·leccionisme de Playmobil.

La fira per a aficionats dels Playmobil ocuparà més de 1.000 m2 al Poliesportiu La Parellada.

Hi ha programades activitats per al públic familiar relacionades amb la popular joguina: diorames, pel·lícules Playmobil, busca-clicks, tir amb arc, playmobàsket i tallers d'stop-motion, pintacares xapes i caretes.

L'entrada té un preu de 4 euros, una part dels quals anirà destinada a la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT). El diumenge, hi haurà un espectacle de contacontes sobre integració de persones amb diversitat funcional.

D'altra banda, l'exposició col·labora amb la Fundació Banc d'Aliments: per cada aliment solidari que s'aporti es donarà un tiquet per a un sorteig de producte de Playmobil. També hi haurà punts de venda.

La mostra es podrà visitar dissabte de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores i el diumenge de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores al Poliesportiu La Parellada (Mossèn Pere Tarrés, 35).

Els grans els coneixíem per "CLICKS" i els menuts de la casa com "PLAYMOBIL", de ben segur que teniu algun per casa...

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis