PUZZLES PERSONALITZATS I DE PROXIMITAT | Fanmi

PUZZLES PERSONALITZATS I DE PROXIMITAT

Puzzles per a tots el gustos

S'acosten les festes nadalenques i tots estem pensant en regals i joguines per als nens. A Fanmi apostem pel petit comerç i les empreses de proximitat perquè creiem que aporten possibilitats diferents de les habituals.

Per això, us volem donar a conèixer Alta Puzzle, que descobrireu a la web www.altapuzzle.com. Alta Puzzle és una empresa familiar ubicada a Sant Joan Despí i dedicada a la fabricació i comercialització de puzles de qualitat des de fa més de 10 anys.

Els puzles són un regal ideal, ja que comporten per als petits diferents beneficis com el desenvolupament de la psicomotricitat fina, habilitats cognitives, lògica matemàtica, autoestima, control de la frustració i habilitats socials.

A més, a Alta Puzzle poden personalitzar els puzzles amb qualsevol imatge, com per exemple: fotografies de la família o mascotes, els dibuixos dels petits, etc.. Això els converteix en una opció de regal molt original per aquest Nadal.

També podem triar entre diferents tipus de puzzles perquè fabriquen en diferents formats, des de 5 peces fins a 240 peces i mides des de 11x14cms fins a 27x36cms, amb material reciclat i d'alta qualitat. A més a més, tots els proveïdors són nacionals. Això ens ofereix el gran avantatge de poder aconseguir la majoria de comandes en 24-48 hores.

Si vols regalar un puzzle per aquest nadal, tenim bones notícies!
Sortegem 10 puzzles personalitzats d’Alta Puzzle de 60 peces i amb una mida de 27x36cms, inclòs l'enviament per als nostres usuaris! Per participar en aquest sorteig, heu de ser seguidors del nostre Facebook, donar un like a l'article de Facebook i indicar amb quina imatge fareu el puzzle (dibuixos del nen, foto nadal, retrat del nadó…).

No votes yet.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis