UBUKY, Inspiració. Moviment. Transformació. | Fanmi

UBUKY, Inspiració. Moviment. Transformació.

Avui volem donar a conèixer un nou espai de ioga ubicat al Prat de Llobregat, l’Ubuky. L’Ubuky és un espai on conviu l'esport, la creació, la serenitat, els bons hàbits i la pau.

Vàrem visitar l’Ubuky convidats pel Fernando Martinez. La nostra sensació, només accedir a l'espai va ser de tranquil·litat. El primer que ens va sorprendre va ser l'amplitud de l'espai, la intensitat de la llum natural i el mobiliari, minimalista i modern.  A més, dins trobes l'encantador VitaminBar, en el qual gaudiràs de tes naturals, aigua mineral o fruites ecològiques.L’equip de professionals de l’Ubuky ens ofereixen practicar Mindfulness, Kundalini Yoga, Yoga per embarassades, Hatha Yoga i Pilates Mat.

  • FullSizeRender 4
  • IMG_7609
  • FullSizeRender 2

La nostra companya Cristina va realitzar un taller de ioga per a embarassades, dirigit per Olga Piñero. Cris, va comentar-me nomès terminar la classe - la sensació de benestar és immediata, no tan sols física sinó també mental. El ioga per embarassades ajuda a desenvolupar la confiança, l'equilibri postural, l'acte escolta i la connexió amb el bebè per preparar a les futures mares en el part i la criança.

Moltes vegades ens deixem portar per les coses que hem de fer al dia a dia i no ens prenem un moment per nosaltres. L’Ubuky ens ajuda a agafar-nos aquest temps tan important per la nostra salut i aprofitar-lo per contribuir al nostre benestar.

  • C/ Lo Gaiter del Llobregat nº. 2-10, 2º 4ª, El Prat de Llobregat CP 08820, Barcelona. Edifici M1 Oficines.
MG_1009-820x466

Així doncs, UBUKY forma part dels nostres FANMI ESPAIS, espai tastat per l'Equip de Fanmi on us recomanem anar-hi perquè nosaltres hi aniríem, som pares i tenim fills.

Rating: 5.0. From 1 vote.
Please wait...

No Comments Yet.

Leave a comment

Fear Itself Speech дї®ж”№ ж–‡з«  и‹±ж–‡ click through the following web site | Advanced Trading ToolsВ В·В Learn How to Trade opciones binarias demo click here now
Loan Canada go credit visit their websiteFear Itself Speech essay custom service click through the following www place | Advanced Trading Tools · Learn How to Trade Binære optioner handel click here now
visit their there essay genesis